Список новин
22.09.2020
Для заточування лез японських ножів, що відрізняються своєю підвищеною твердістю зазвичай ..
Читати далі
22.03.2020
Cowry X - в'язка порошкова сталь, спеціально розроблена Diado Steel Company для ріжучих ін..
Читати далі
21.12.2019
Кожного дня на кухні ми використовуємо ножі. Це і великі типу шефа і малі для овочів, сере..
Читати далі
21.12.2019
У цій статті ми познайомимося з американським всепогодним комплексом одягу армії США Exten..
Читати далі
17.12.2019
Майстер-клас із заточування ножів з Terukazu Takamura...
Читати далі
01.03.2017
На сьогоднішньому ринку ножових столових приборів основні відмінності між західними і япон..
Читати далі
20.12.2019
Ми є офіційними представниками ізраїльської компанії Nemesysco.В усному мовленні є 3 основ..
Читати далі
10.04.2018
Вибираючи кухонний ніж для щоденного використання, ексклюзивний клинок для колекції, сокир..
Читати далі
Показано від 1 до 10 з 10 (всього сторінок: 1)